Tak wyglądają lubelskie wigilijne potrawy regionalne! Palce lizać!
Pierniczki ozdobne
Pierniczki ozdobne
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Karasie z Polesia
Karasie z Polesia
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Olej tarnogrodzki
Olej tarnogrodzki
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Olej lniany
Olej lniany
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Olej świąteczny roztoczański
Olej świąteczny roztoczański
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Piernik żydowski
Piernik żydowski
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Paszteciki niedrzwickie z kapustą i pieczarkami
Paszteciki niedrzwickie z kapustą i pieczarkami
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Pieróg (Piróg) Biłgorajski dawniej zwany „krupniakiem”
Pieróg (piróg) biłgorajski
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Sękacz podlaski
Sękacz podlaski
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Rudnicki pieróg jaglany
Rudnicki pieróg jaglany
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Gruszka suszona kraśnicka
Gruszka suszona kraśnicka
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Paszteciki z grzybami
Paszteciki z grzybami
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Piernik lubelski
Piernik lubelski
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Pieróg gryczany
Pieróg gryczany
więcej...
foto: Urząd Marszałkowski Województwa Lubelskiego
Podziel się
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email